Zaldibar gunea Arrasate

Zaldibar
GUNEKO BERRIAK IKASTOLAKO BERRIAK

OLKko sukaldariak babarrun egunean

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Aurreko larunbatean ospatu zen I. Babarrun Eguna Arrasaten. Eguraldiak lagundu ez arren, herritar ugari gerturatu ziren Baserritarren Azokara. Giroa berotzeko, bertan izan ziren OLHko sukaldariak Arrasateko hiru baserritako babak prestatzen: Elkoro, Enusketa eta Askasibar. Bakoitzetik lau kilo prestatu zituzten, batetik zuria, bestetik  gorria eta azkenetik beltza. Gustura bertan babak dastatu zituztenak […]

GEHIAGO >

Elkarlana eta hurbiltasuna ASPACEkoekin

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Oinarrizko Lanbide Heziketako sukaldaritzako 2. mailako ikasleak asteartetan ASPACEkoekin elkarlanerako ordua izaten dute. Iaz, beraiek OLHkoekin sukaldatzen zuten; bizkotxoa, pizza, karapaixoa… Aurten OLHko ikasleak ASPACEkoekin otarrak egiten ikasten ari dira. OLHkoek errespetua eta lana egiteko beste modu lasaiagoa lantzen dute. ASPACEkoentzat aldiz, gazte hauekin lan egitea garrantzitsua da euren gizarteratze prozesuan. […]

GEHIAGO >

Haur minbizia dutenekin elkartasuna

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Lanbide Heziketakoek eta Zerbitzu Orokorretakoek bat egin dute Aspanogi elkarteko lagunei elkartasuna adierazteko. Aspanogi Gipuzkoako Haur Minbizidunen Guraso elkartea da. Haurren minbizia ez da batere ezaguna jendearentzat. Errealitate honetan, PAINT GOLD ekimenak minbizia duten haurrei nabarmentasuna ematea du helburu. Horretarako, aurpegian urre kolorezko bi marra margotu dituzte eta Aspanogi elkarteak bidalitako […]

GEHIAGO >

Zabalik LHko matrikulazio epea

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Ekainaren 3tik 14ra egongo da zabalik izen ematea Lanbide Heziketan. Erdi eta Goi Mailan lau heziketa ziklo eskaintzen ditu Arizmendi ikastolako Lanbide Heziketak: Osasun Larrialdiak, Erizaintzako Zaintza eta Mikroinformatika, hauek erdi mailakoak, eta Gizarte eta Kirol Animazioan Irakaskuntza, goi mailakoa. Bestalde, Oinarrizko Lanbide Heziketan bi profil eskainiko dira: Sukaldaritza Laguntzailea eta […]

GEHIAGO >

OLHko labekada berria

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Asteazkenean egin zuten agur bazkaria OLHko 2. mailakoek Udalan. Sukaldaritzan eta elementu metalikoen fabrikazioan labekada berria prest dago dagoeneko. Gehiengoak ikasten jarraituko du, Erdi Mailako heziketa zikloetan. Beste batzuk, agian, lanean hasiko dira. Zorte on ibilbide berrian!!

GEHIAGO >

Sasoibidekoek indarrak berreskuratzen Zaldibarren

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Atzo bisita izan zuten Zaldibarko OLHkoek. Goizean zehar ibilaldia egin ondoren Sasoibidekoek indarrak berreskuratu zituzten Zaldibarko ortuan. Eguraldia lagun, gogoz hartu zuten OLHko sukaldaritzakoek prestatutako salda eta txorizoa. Bisitarien artean Arizmendin irasle izandakoak, guztiak sasoi bete-betean. Argazkiak.

GEHIAGO >

Bihotzera heltzen den eskertza

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Astelehenero etortzen da ASPACEko talde bat Zaldibarko OLHra. Bertan 2. mailakoekin joku desberdinak egiten dituzte. Duela egun batzuk praktiketan hasi dira ikasleak eta hau izan da ASPACEkoek idatzi dieten eskutitza. “Kaixo Ekipo! Os queríamos dar las gracias de alguna manera por lo que nos habéis aportado, ya que para nosotros ha […]

GEHIAGO >

AMS, Mundu Solidarioa helburu

Facebook Twitter Google+ LinkedIn AMS (Activos por un Mundo Solidario)  Euskadiko GGKE-en koordinakundearen kide den erakunde apartidista eta akonfesionala da. Debagoienan sentsibilizazio eta kontzientziazio lana egiten dute, Elkarhezitzen proiektua, eta garapeneko proiektuak sustatzen dituzte Nikaraguan. Proiektu hauek aurrera ateratzen laguntzeko martxoaren 23an bazkari solidarioa bat antolatu dute Ferixalekuan. AMSkoek Arrasateko Jose Luis Iñarra kalean dute […]

GEHIAGO >

Debagoieneko Kirol Sariak ekitaldian lanean

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Atzo izan zen Debagoieneko Kirol Sariak ekitaldia Amaia Antzokian. Bailarako kirolari onenak izan ziren protagonistak. Sari banaketaren ostean 250 lagunentzat luntxa zegoen prest. Hemen, izarrak OLHko sukaldaritzakoak eta langileak izan ziren. Eurak prestatu eta zerbitzatu zuten jandako guztia. Bukaeran photocall-era igo ziren argazki bat ateratzera eta bat batean bertan zeuden guztiak […]

GEHIAGO >

Ortutik lapikora: DBHko 4. mailakoen ikus-entzunezko errezeta

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Gaztelupeko DBHko laugarren mailako dibertsifikazioko ikasleek lehenengo hiruhilekoan “Ortutik lapikora” izeneko lana burutu dute, proiektu bidezko irakaskuntzaren urratsak jarraituta. Horren bidez ortua, elikagaiak, sukaldea, osasuna… gaiak jorratu dituzte. Gainera, proiektuak aukera eman die OLH eta Gazteluondoko ikasleekin aritzeko, izan ere, amaierarako burutu duten sukaldaritza saioa (bideoz grabatutako menu osasuntsua) bosgarren mailakoen […]

GEHIAGO >
1 / 3123